Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22878
Название: Забезпечення інноваційного розвитку підприємства з урахуванням освітніх та наукових факторів
Авторы: Остапенко В. М.
Ключевые слова: підприємство
інноваційна діяльність
освітні та наукові фактори
влада
бізнес
освіта та наука
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Остапенко В. М. Забезпечення інноваційного розвитку підприємства з урахуванням освітніх та наукових факторів / В. М. Остапенко // Теорія, методологія і практика господарсько-фінансової діяльності підприємств : колективна монографія / Кол. авторів. Полтава: ПП «Астрая», 2019.- С. 127-133.
Краткий осмотр (реферат): Визначено, що ядром інноваційної діяльності виступає університет, який співпрацює з виробництвом та може виконувати функції його відділів із досліджень і розвитку (R&D), і концентрує державні зусилля, пов’язані з розвитком інновацій. Зазначено принципи, на яких провадиться розвиток моделі взаємодії освіти – науки – бізнесу – влади. Розглянуто проблемні аспекти забезпечення інноваційного розвитку підприємства. Обґрунтовано рекомендації підприємству для забезпечення інноваційного розвитку. Запропоновано напрями для налагодження співпраці.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22878
Располагается в коллекциях:Монографії (МСіФП)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.