Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22889
Название: Угорська модель формування ринку землі та можливості її застосування в Україні
Авторы: Черкашина Т. С.
Ключевые слова: земельна реформа
ринок землі
земельний пай
агрохолдинг
агробізнес
публічні торги (аукціони)
національна агропродовольча політика
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Черкашина Т. С. Угорська модель формування ринку землі та можливості її застосування в Україні / Т. С. Черкашина // Підприємництво в аграрній сфері: глобальні виклики та ефективний менеджмент : матеріали І міжнар. науково-практ. конф., 12-13 лют. 2020 р. -Запоріжжя, 2020. – Ч. IІ. – С. 476-479.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено основні етапи та складові проведення земельної реформи в Угорщині. З’ясовано, що в результаті проведених ринкових реформ ринок землі Угорщини розвивається досить успішно: зростає ціна і орендна плата землі, підвищується рентабельність сільськогосподарського виробництва, збільшується додана вартість сільськогосподарської продукції у ВВП. Встановлено, що доцільним є використання таких складових угорської моделі ринку землі в економічній політиці України: заборона продажу землі іноземцям, дозвіл купувати землю громадянам країн-членів ЄС лише після вступу України до ЄС, кількісні обмеження на володіння землею для громадян України, вимоги до потенційних покупців землі щодо їх освіти, досвіду роботи, методів землекористування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22889
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2_Cherkashyna.doc38 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.