Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22924
Название: Впровадження інновацій в управлінську діяльність об’єднаних територіальних громад в Україні
Авторы: Шумська Г. М.
Ключевые слова: об’єднані територіальні громади
інновації
публічне управління
професійна компетентність публічних службовців
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Шумська Г. М. Впровадження інновацій в управлінську діяльність об’єднаних територіальних громад в Україні / Г. М. Шумська // Публічне управління: проблеми та перспективи : матеріали міжнар. науково-практ. інтернет-конф., 25 жовт. 2019 р. – Х. : ТОВ «Константа», 2019. – С. 275 – 281.
Краткий осмотр (реферат): Здійснено обґрунтування концептуальних положень впровадження інновацій в управлінську діяльність об’єднаних територіальних громад в Україні. Виявлено, що процес впровадження інновацій в управлінську діяльність об’єднаних територіальних громад повинен ґрунтуватися: на управлінні професійною компетентністю публічних службовців, що реалізується на основі оцінювання рівня їх компетентності й ко-ригуванням цього рівня; на оцінюванні стану готовності публічних службовців до нововведень; на управлінні опором інноваціям в об’єднаних територіальних громадах.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22924
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Шумс_ка_тези_секц_1.pdf166,76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.