Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22945
Название: Методика підготовки студентів економічних спеціальностей до предметної олімпіади з математики
Авторы: Рибалко А. П.
Ключевые слова: вища освіта
викладання вищої математики
олімпіада з математики
обдарована молодь
креативне мислення
студенти-економісти
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Рибалко А. П. Методика підготовки студентів економічних спеціальностей до предметної олімпіади з математики / А. П. Рибалко // Наукові записки Вінницького держ. педаг-го ун-ту ім. Михайла Коцюбинського. Серія: педагогіка і психологія. – 2020. – Вип. 62.
Краткий осмотр (реферат): Роботу присвячено питанням організації та проведення предметної олімпіади з математики в економічному ВНЗ, а також особливостям підготовки студентів-економістів до участі у Всеукраїнському етапі в сучасних умовах. Наведено досвід кафедри вищої математики та економіко-математичних методів Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця з організації занять, розглянуті основні аспекти методики роботи зі студентами-олімпіадниками. Висвітлено цілі проведення олімпіади, засоби стимуляції студентів, основні проблеми, що виникають в процесі підготовки студентів, та ефективні засоби їх подолання. Доведено актуальність та перспективність участі в олімпіадному русі для студентів економічних спеціальностей, а також переваги роботи в цьому напрямі для викладачів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22945
Располагается в коллекциях:Статті (ВМЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
стаття_Рибалко__2020.pdf332,88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.