Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23009
Название: Аналіз підходів до оцінювання ефективності фінансового моніторингу
Авторы: Безродна О. С.
Кубась І. Є.
Ключевые слова: фінансовий моніторинг
ефективність
критерії оцінювання
суб’єкти первинного фінансового моніторингу (СПФМ)
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Безродна О. С. Аналіз підходів до оцінювання ефективності фінансового моніторингу / О. С. Безродна, І. Є. Кубась // Актуальні проблеми економіки, обліку, фінансів і права : зб. тез доповідей міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 7 травня 2020 р.): у 10 ч. Полтава: ЦФЕНД. – 2020. – Ч. 8. – С. 15-17.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто підходи до оцінювання ефективності фінансового моніторингу, що представлені у роботах вітчизняних та зарубіжних науковців. Визначено, що проаналізовані підходи до оцінювання ефективності фінансового моніторингу в більшій мірі охоплюють критерії результативність, доцільність та економічність, мають деякі відмінності у кількості використаних показників за даними напрямами оцінки та способах розрахунку окремих з них. Зроблено висновок, що у системі показників оцінювання ефективності фінансового моніторингу доцільним є врахування узагальнених рівнів ризиків СПФМ бути використаними для відмивання коштів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23009
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Безродна_Кубась_тези.pdf1,35 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.