Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23075
Название: Основні фактори ефективного викладання іноземних мов у процесі міжкультурної комунікації
Авторы: Кобринець О. С.
Ключевые слова: міжкультурна комунікація
викладання іноземних мов
основні фактори ефективного викладання іноземних мов
Дата публикации: 2019
Издательство: НЮУ ім. Ярослава Мудрого
Библиографическое описание: Кобринець О. С. Основні фактори ефективного викладання іноземних мов у процесі міжкультурної комунікації / O. С. Кобринець // Іноземна мова у формуванні професійної іншомовної компетентності студентів ЗВО: міжуніверситетський наук.-практ. семінар : тези допов. – Х. : НЮУ ім. Ярослава Мудрого, 2019. – С. 69–72.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглядаються основні фактори ефективного викладання іноземних мов у процесі міжкультурної комунікації. Щоб досягти максимального та швидкого результату у процесі викладання іноземних мов ми повинні враховувати цілу низку факторів. У статті ми зупиняємося на трьох найважливіших з них, на нашу думку, та окреслюємо коло подальших досліджень на цю тему у наших майбутніх працях. Швидкий та стислий аналіз факторів, що сприяють ефективному викладанню іноземних мов у процесі міжкультурної комунікації дозволяє сказати про те, що неможна виокремити один найголовніший фактор. Ми виокремлюємо три: особистість викладача, матеріальну базу (зокрема сучасні підручники та новітні мультимедійні технології) та мотивацію самих учнів. На наш погляд, ми повинні розглядати і аналізувати процес викладання іноземних мов як з боку викладача, так і учня, враховуючи особистістні характеристики, ерудицію, мотивацію, інтерес та зацікавленість обох сторін. Крім цього, важливим чинником ефективності процесу виступають новітні мультимедійні технології, які сприяють швидкому засвоєнню вивченого матеріалу і підвищують продуктивність обох сторін.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23075
Располагается в коллекциях:Статті ( ІМтаМК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Кобринец ТЕЗИ.pdf689,25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.