Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23087
Название: Соціальна відповідальність бізнесу: стратегічний та інвестиційний аспекти
Авторы: Іпполітова І. Я.
Ревенко О. В.
Ключевые слова: соціальна відповідальність бізнесу
соціальне інвестування
імідж підприємства
стратегія розвитку підприємства
корпоративна культура
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Іпполітова, І. Я. Соціальна відповідальність бізнесу: стратегічний та інвестиційний аспекти [Електронний ресурс] / І. Я. Іпполітова, О. В. Ревенко // Інфраструктура ринку. – 2020. – Вип. 42. – Режим доступу : http://www.market-infr.od.ua/uk/42-2020.
Краткий осмотр (реферат): В статті визначено, що соціальна відповідальність бізнесу розглядається як особливий вид суспільних відносин та як результат розвитку соціально орієнтованої економічної системи, що в сукупності обумовлює індикатори зрілості та демократизації суспільства. Наведено чинники, що сприяють просуванню соціальної відповідальності. Визначено, що позитивними наслідками соціального інвестування є розвиток ділових якостей підприємства, фінансовий та суспільний ефекти. Зазначено, що складові корпоративної соціальної відповідальності базуються на принципах, роботу яких забезпечує корпоративна культура.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23087
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Іпполитова, Ревенко_стаття.pdf499,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.