Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23134
Название: Ринкова інфраструктура як передоснова створення конкурентного ринку електричної енергії
Авторы: Салашенко Т. І.
Ключевые слова: електроенергія
ринок електроенергії
оператор ринку
оператор системи
соператор передачі
Дата публикации: 2019
Издательство: ФОП Лібуркіна Л. М.
Библиографическое описание: Салашенко Т. І. Ринкова інфраструктура як передоснова створення конкурентного ринку електричної енергії / Т. І. Салашенко // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14 листоп. 2019 р. – Х. : ФОП Лібуркіна Л. М., 2019. - С. 228–232.
Краткий осмотр (реферат): Створення конкурентного ринку електроенергії передбачає запровадження певних правил його функціонування, за дотриманням яких стежать певні учасники, які формально перебувають над відносинами купівлі-продажу електроенергії, створюючи ринкову інфраструктуру необхідну для його нормального функціонування. Обґрунтування вибору одного з типів ринкової інфраструктури походить від об’єднаності та збалансованості енергосистеми, що дозволяє коректно скоординувати комерційні та фізичні потоки електроенергії в енергосистемі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23134
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Салашенко_ТЕЗИ_2019_Конкурен.pdf192,9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.