Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23154
Название: Вдосконалення механізмів фінансового забезпечення функціонування об’єднаних територіальних громад
Авторы: Мельник В. І.
Ключевые слова: фінансове забезпечення
місцевий бюджет
фінансові ресурси
об’єднані територіальні громади
фінансова децентралізація
механізм фінансування
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Мельник В. І. Вдосконалення механізмів фінансового забезпечення функціонування об’єднаних територіальних громад / В. І. Мельник // Публічне управління: проблеми та перспективи: матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, м. Харків, 25 жовтня 2019 року. – Харків : ТОВ «Константа», 2019. – C. 166–170.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання фінансового забезпечення функціонування об’єднаних територіальних громад в Україні. Визначено сутність та роль територіальної громади у стратегії розвитку цілісної фінансово-економічної системи країни. Виявлено характерні ознаки територіальної громади як інституційного суб’єкта фінансових відносин. Встановлено основні завдання реформування територіальної організації влади в Україні та необхідні умови для його успішної реалізації. Сформульовано проблеми, що перешкоджають просуванню реформи децентралізації та розвитку об’єднаних територіальних громад в Україні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23154
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.