Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23171
Название: Концепція побудови механізму державно-приватного партнерства
Авторы: Дячек В. В.
Гавкалова Н. Л.
Ключевые слова: державно-приватне партнерство
державна регуляторна політика
механізм
методологія
держава
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Дячек В. В. Концепція побудови механізму державно-приватного партнерства / В. В. Дячек, Н. Л. Гавкалова // Інфраструктура ринку. – 2020. – № 41. – С. 38–47.
Краткий осмотр (реферат): В статті розглянуть основні концепції та методологія побудови механізму державно-приватного партнерства. Проведено семантичний аналіз визначення терміну «механізм», «державна регуляторна політика», а також дана характеристика концепції та методології побудови механізму державно-приватного партнерства. Надано авторське визначення терміну «партнерство». Виділено причини виникнення та розвитку ДПП в світі на сучасному етапі. Зроблено висновок про те, що необхідність ДПП обумовлена невідповідністю зростаючих потреб в суспільних послугах з ресурсними можливостями держави щодо їх задоволення. При реформування державних підприємств, а попросту приватизації не всі підприємства цілком можна просто приватизувати через певний перелік причин. Необхідна або часткова, або поступова приватизація, процес якої не змінив або не перервав системність надання послуг чи виробництва товарів. В інших випадках, для реалізації певних проектів у держави бракує коштів, тому необхідно залучення приватного сектору для фінансування і можливо управління реалізацією цих проектів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23171
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Инфраструктура_рынка_№41_2020.pdf5,86 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.