Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23182
Название: Публічно-приватне партнерство в Україні через призму європейського досвіду
Авторы: Гавкалова Н. Л.
Ковтун М. В.
Ключевые слова: публічно-приватне партнерство
державно-приватне партнерство
економічне зростання
приватні українські партнери
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Гавкалова Н. Л. Публічно-приватне партнерство в Україні через призму європейського досвіду / Н. Л. Гавкалова, М. В. Ковтун // Матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. «Публічне управління та адміністрування на сучасному етапі державотворення», Україна, м. Київ, 24 жовт. 2019 р. – 192 с. (С. 13–16).
Краткий осмотр (реферат): Метою дослідження є обґрунтування європейського досвіду здійснення публічно-приватного партнерства. Розвиток публічно-приватного партнерства в Україні знаходиться на не достатньо високому рівні, для того щоб, наблизитися до рівня європейських країн. Для цього необхідно налагодити внутрішні, системні процеси та дати поштовх, в першу чергу розвитку бізнесу, знизити рівень корупції. Відношення держави до підприємств повинен бути більш ліберальним, оскільки дефіцит бюджету відчувається не тільки на державному та місцевому рівні, але і у приватних українських партнерів. Необхідна свобода та підтримка підприємств різних форм власності з боку держави.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23182
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.