Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23202
Название: Особливості світового ринку «Зелених» технологій та перспективи його розвитку в Україні.
Авторы: Афанасьєва О. М.
Кущ Я. М.
Ключевые слова: «Зелена» економіка
«Зелені» технології
екологічні проекти
світова економіка
природні ресурси
Дата публикации: 2019
Издательство: Східноукр. нац. ун-т ім. В. Даля
Библиографическое описание: Афанасьєва О. М. Особливості світового ринку «Зелених» технологій та перспективи його розвитку в Україні / О. М. Афанасьєва, Я. М Кущ // Цілі сталого розвитку: проблеми і можливості досягнення в Україні та світі : матеріали ІІІ всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти та молодих вчених, 14 листоп. 2019 р. – Сєверодонецьк : Східноукр. нац. ун-т ім. В. Даля. – 2019. - С.127-129.
Краткий осмотр (реферат): У роботі розглянута роль світової економіки в умовах глобалізації, зростання населення, масової урбанізації, коли зростає рівень вичерпності природних ресурсів. Потреби в ресурсах з боку виробництва або для організації сприятливих умов проживання людського суспільства значно перевищують обсяги і швидкості природного поповнення. В результаті неминуче настає виснаження природних запасів, що призводить до таких проблем як дефіцит ресурсів, забруднення води та повітря, нестача прісної води, зміна клімату, втрата біо-різноманіття та ін. Виходячи з загострення перелічених питань, останнім часом на значущих міжнародних майданчиках, в світових суспільно-політичних і наукових колах активно просувається концепція «зеленої» або «екологічної» економіки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23202
Располагается в коллекциях:Статті (УСК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Афанас_eва_Кущ.pdf261,81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.