Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23262
Название: Угрупування економічних об’єктів методом дерев класифікації
Авторы: Чаговець Л. О.
Чаговець В. В.
Ключевые слова: модель
регіон
нерівномірність розвитку
багатовимірний аналіз
методи дерев класифікації
методи Data Science
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Чаговець Л. О. Угрупування економічних об’єктів методом дерев класифікації / Л.О. Чаговець, В. В. Чаговець // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики: Матеріали восьмої міжнар. наук.-практ. конф., 13-14 верес. 2019 р. – Одеса: Бондаренко М.О., 2019. – С. 225 – 226.
Краткий осмотр (реферат): У роботі розглянуто питання групування економічних об’єктів та оцінювання диспропорційності та нерівномірності їх розвитку. Використовуючи метод багатовимірного розгалуження за лінійними комбінаціями змінних, сформовано правило, за яким можна зробити прогнозування розгалуження регіонів за класами соціально-економічного розвитку. У результаті проведеного дослідження дійшли висновку, що побудовані за допомогою методів дерев класифікації моделі розпізнавання поточного стану розвитку економічних об’єктів дозволяють підвищити якість його прогнозування у наступні періоди, що надає змогу ефективно формувати та ухвалювати рішень з управління економічними об’єктами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23262
Располагается в коллекциях:Статті (ЕКСА)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Чаговец 3.pdf6,57 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.