Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23268
Название: Сутність поняття «професійно-комунікативна компетентність» фахівців сфери туризму
Авторы: Гончарова О. М.
Ключевые слова: компетенція
компетентність
професіоналізм
професійна компетентність
комунікація
комунікативна компетентність
професійно- комунікативна компетентність
фахівці сфери туризму
професійна комунікація
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Гончарова О. М. Сутність поняття «професійно-комунікативна компетентність» фахівців сфери туризму / О. М. Гончарова // Молодий вчений. – Херсон, 2020. - № 4 (80). – С. 134-138.
Краткий осмотр (реферат): У статті схарактеризовано сутність поняття «професійно-комунікативна компетентність» фахівців сфери туризму. Показано, що професійна комунікація є необхідною та першочерговою складовою у професійній діяльності фахівців сфери туризму. Професійна комунікація у сфері туризму здійснюється шляхом прямого чи опосередкованого спілкування та взаємодії з вітчизняними та іноземними клієнтами та діловими партнерами, що реалізуються за допомогою словесних та невербальних засобів рідної та іноземної мов, а також сучасної інформації засоби комунікації з метою управління обміном інформацією процесу комунікації, регулювання соціальних та професійних відносин між її учасниками. Також, було проаналізовано низку понять, що є компонентами освітлювального поняття, а саме: компетенція, компетентність, професіоналізм, професійна компетентність, комунікація, комунікативна компетентність. Основуючись на тлумаченнях науковців, було запропоновано власне визначення поняття «професійно-комунікативна компетентність».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23268
Располагается в коллекциях:Статті ( ІМтаМК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Гончарова О.М. print-сторінки-140-144.pdf22,08 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.