Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23292
Название: Психолого-правові засади формування міжетнічної толерантності у студентів в процесі навчання
Авторы: Сергієнко Н. П.
Сергієнко В. В.
Ключевые слова: толерантність
міжетнічна толерантність
студенти
психологічні дослідження
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Сергієнко Н. П. Психолого-правові засади формування міжетнічної толерантності у студентів в процесі навчання / Н. П. Сергієнко, В. В. Сергієнко // Традиції та новації у сфері педагогіки та психології : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 6-7 груд. 2019 р. – К., 2019. – С. 154-157.
Краткий осмотр (реферат): У сучасному світі існує багато різних проблем, що відносяться до різних сфер життя, проблеми, що потребують негайного вирішення і однією з таких проблем є – проблема толерантності. Толерантність стала предметом психологічних досліджень ще в ХХ столітті, тому актуальність і значимість цієї проблеми не викликає сумнівів. Вона обговорюється на різних рівнях, у різних аспектах, включає пласт різноманітних питань, пов’язаних із взаєминами людей. Вчені визначають толерантність як вагомий аспект комфортного життя всіх людей, в різних країнах, які є іншої думки, іншої віри, відповідають розумінню й співіснуванню в межах визначених відносин, а також як терпимість до людей що чимось не схожі на нас самих та не відповідають нашим поглядам.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23292
Располагается в коллекциях:Статті (ПРЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сергieнко_НП._Сергieнко_В.В.__Тези-1.pdf279,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.