Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23429
Название: Міжкультурна компетентність в умовах інтернаціоналізації вищої освіти
Авторы: Колбіна Т. В.
Ключевые слова: інтернаціоналізації вищої освіти
академічна мобільність
якість вищої освіти
міжкультурна компетентність
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Колбіна Т. В. Міжкультурна компетентність в умовах інтернаціоналізації вищої освіти / Т. В. Колбіна // Наукові записки. Серія: Педагогічні науки / Центральноукр. держ. педагогіч. ун-т ім. В. Винниченка. – Кропивницький, 2020. – Вип. 186. - С. 34-37.
Краткий осмотр (реферат): У статті показано, що інтернаціоналізація вищої освіти і академічна мобільність ґрунтуються на процесах міжкультурної комунікації. Розвиток цих процесів в Україні має сприяти формуванню професійної компетентності студентів, підготовці молоді до життя, навчання і праці у багатомовному і мультикультурному світі. Міжкультурна компетентність передбачає знання щодо особливостей іншої культури та її цінностей, специфіки процесу міжкультурної комунікації з представниками інших культур, уміння налагоджувати міжкультурну взаємодію на засадах толерантності до відмінностей комунікативної поведінки її учасників. Високий рівень володіння іноземних мов, насамперед англійської як мови міжнародного спілкування, у контексті інтернаціоналізації вищої освіти забезпечує здобуття якісної освіти і подальшу самореалізацію студентів і науково-педагогічних працівників.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23429
Располагается в коллекциях:Статті ( ІМтаМК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Колбіна_стаття__2.pdf1,38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.