Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23442
Название: Меми як одиниця комунікації в умовах епохи постмодерну
Авторы: Мішакова П. О.
Ключевые слова: меми
постмодернізм
постмодерна культура
Інтернет-комунікація
Дата публикации: 2020
Издательство: Нац. аерокосм. ун-т ім. М. Є. Жуковського «ХАІ»
Библиографическое описание: Мішакова П. О. Меми як одиниця комунікації в умовах епохи постмодерну // Людина, культура, техніка в новому тисячолітті : XХІ міжнар. наук.-практ. конф., 23 квіт. 2020 р., м. Харків : зб. тез наук. допов. – Х. : Нац. аерокосм. ун-т ім. М. Є. Жуковського «ХАІ», 2020. – Ч. І. – С. 57 — 59.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто поняття постмодернізму і досліджено особливості постмодерної культури на прикладі мемів — однієї з форм сучасної комунікації та одиниці інформації. Описано риси Інтернет-комунікації як такої, а також систематизовано дослідження щодо генезису мемів, їхніх ознак, видових особливостей і основних типів. Виявлено, що будучи одиницею комунікації, меми виражають думки свого автора, його позицію і світогляд та можуть впливати як на культуру загалом, так і на окремих людей або певні спільноти. Підведено підсумки, чому ж все-таки меми є квінтесенцією постмодернізму і частиною сучасної поп-культури.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23442
Располагается в коллекциях:Статті студентів (УСК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Мішакова,.pdf278,33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.