Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23443
Название: Функціонування фразеологічних одиниць у медійному просторі
Авторы: Швець Д. В.
Ключевые слова: фразеологічні одиниці
медіа
медійний простір
функції фразеологізмів
калькування
Дата публикации: 2020
Издательство: Південнокорейська орг-ція "Центр філологіч. досліджень"
Библиографическое описание: Швець Д. В. Функціонування фразеологічних одиниць у медійному просторі / Д. В. Швець // Сучасна філологія: актуальні наукові проблеми та шляхи вирішення : матеріали наук.- практ. конф., 24-25 квіт. 2020 р. - Одеса : Південнокорейська орг-ція "Центр філологіч. досліджень", 2020. – С. 112-115.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена фразеологічним одиницям у медійному просторі, що є необхідним будівельним матеріалом для створення експресивності та образності тексту, надання національного колориту та певної новизни. Доведено, що вони є міцною зброєю в руках журналіста для досягнення його головної цілі – впливу на свідомість реципієнтів. Стверджується, що сьогодні досить популярним є калькування фразеологізмів з російської та інших мов, перетворення на мовні штампи, вживання суржикових елементів. Все це негативно впливає на самобутність української мови та її імідж.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23443
Располагается в коллекциях:Статті студентів (УСК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Швець Д.В..pdf233,41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.