Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23456
Название: Формування та реалізація міжнародної інвестиційної стратегії підприємства: методичний аспект
Авторы: Бестужева С. В.
Козуб В. О.
Ключевые слова: інвестиції
інвестиційна стратегія
міжнародний бізнес
оцінка
моделювання
фактор
розвиток
Дата публикации: 2020
Издательство: ПДАБА
Библиографическое описание: Бестужева С. В. Формування та реалізація міжнародної інвестиційної стратегії підприємства: методичний аспект / С. В. Бестужева, В. О. Козуб // Економічний простір : зб. наук. праць. – Дніпро: ПДАБА, 2020.- – No 151.
Краткий осмотр (реферат): Відзначено, що позитивний фактичний та потенційний вплив міжнародного інвестиційного процесу на соціально-економічну ситуацію в Україні спонукає до поглибленого вивчення особливостей утворення, переміщення та використання світових інвестиційних ресурсів. На основі досліджень наукових джерел сформульовано узагальнене визначення поняття «інвестиційна стратегія». Для розробки ефективної стратегії залучення закордонних інвестиційних ресурсів авторами запропонована послідовність заходів щодо розробки та реалізації міжнародної інвестиційної стратегії підприємства, яка базується на комплексному підході в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю підприємства в умовах нестабільного зовнішнього середовища. На основі проведеного комплексного аналізу ЗЕД промислових підприємств Харківського регіону запропоновано зосередити увагу на фінансовому забезпеченні зовнішньоекономічної діяльності шляхом розробки та реалізації міжнародної інвестиційної стратегії. Для обґрунтування рівня та характеру впливу факторів на рівень інвестиційної активності підприємства розроблено економіко-математичну модель оцінки впливу факторів на рівень рентабельності власного капіталу підприємства з використанням методу кореляційно-регресійного аналізу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23456
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття.pdf620,15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.