Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23480
Назва: Підвищення конкурентоспроможності персоналу сучасного підприємства
Автори: Писаревська Г. І.
Теми: конкурентоспроможність
конкурентоспроможність персоналу
персонал
чинники конкурентоспроможності
оцінка конкурентоспроможності
Дата публікації: 2020
Видавництво: ФОП Панов А. М.
Бібліографічний опис: Писаревська Г. І. Підвищення конкурентоспроможності персоналу сучасного підприємства / Г. І. Писаревська // Сучасні проблеми управління підприємствами: теорія та практика : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 3-4 бер. 2020 р., м. Харків – м. Торунь. – Х. : ФОП Панов А. М., 2020. – С. 182–184.
Короткий огляд (реферат): Уточнено сутність та визначення поняття конкурентоспроможність персоналу. Проаналізовано чинники конкурентоспроможності персоналу, а також існуючі методи підвищення конкурентоспроможності персоналу, доцільні для застосування вітчизняними підприємствами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23480
Розташовується у зібраннях:Статті (СЕ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Писаревська-тези.pdf394,81 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.