Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23501
Название: Виховна діяльність громадських організацій як засіб формування професійних стандартів журналіста
Авторы: Яресько К. В.
Ключевые слова: медіаосвіта
медіасфера
підготовка журналістів
громадянська журналістика
волонтерський рух
Дата публикации: 2020
Издательство: Інститут журналістики
Библиографическое описание: Яресько К. В. Виховна діяльність громадських організацій як засіб формування професійних стандартів журналіста / К. В. Яресько // Місія Актуальні проблеми медіапростору : матеріали ІІ всеукр. наук.-практ. конф. 9 квітня 2020 р., Київ. – К. : Інститут журналістики, 2020. – С. 202–206.
Краткий осмотр (реферат): Робота розглядає проблеми започаткування та реалізації ефективних освітніх програм, що суттєво впливають на формування здорового медійного середовища та підготовку майбутніх працівників медіа галузі. Визначено, що формування активної громадянської позиції молоді відбувається за умови залучення молодих людей до волонтерських рухів. Проаналізовано низку останніх дослідницьких робіт, що вивчають проблему волонтерства як спосіб залучення молоді до медіаосвіти, виховання активної позиції, пробудження інтересу до професій в медіасфері. Виокремлено низку труднощів, які сучасне інформаційне суспільство ставить перед молодими спеціалістами та викладачами в галузі медіа. Представлено низку авторських пропозицій, що мають на меті покращити якість сучасної журналістики, відкриють нові можливості в еволюції сучасних медіа та в рекламній індустрії через зв'язок з волонтерським рухом та громадянською журналістикою.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23501
Располагается в коллекциях:Статті (УСК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ярес_ко_Катерина_репозитарiй_2020_тези_6.docx.pdf523,53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.