Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23505
Название: Іноземні інвестиціі в економику регіонів України
Авторы: Нікітіна А. В.
Щетініна С. Є.
Ткаченко А. С.
Ключевые слова: інвестиції
інвестиційний клімат
динаміка
інвестиційна діяльність
іноземні інвестиції
привабливість
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Нікітіна А. В. Іноземні інвестиціі в економику регіонів України / А. В. Нікітіна, С. Є. Щетініна, А. С. Ткаченко // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2020. - № 1(24). – С. 180-184.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена дослідженню особливостей розвитку та сучасного стану інвестиційної діяльності в Україні. Окреслено основні ризики, з якими зіштовхуються інвестори в процесі інвестиційної діяльності. Доведено, що потенційно Україна є інвестиційно привабливою країною, оскільки вельми має місткий ринок, великі запаси природних ресурсів, кваліфіковану і дешеву робочу силу, значний науково-технічний потенціал, наявність невикористаних виробничих потужностей, вигідне географічне положення. Під час наукового дослідження було встановлено, що регіони України дійсно мають велику різницю за обсягами надходжень прямих іноземних інвестицій. Запропоновано напрями вдосконалення інвестиційної діяльності для активного залучення іноземних інвесторів в Україну. Під час наукового дослідження було встановлено, що за регіонами найбільше інвестицій надходить у м. Київ. Визначено основні проблеми, які впливають на розмір інвестицій в країну. Проаналізовано потенціал залучення інвестицій до України у розрізі привабливості для іноземних інвесторів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23505
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
28.pdf312,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.