Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23517
Название: Особливості використання та обліку спеціального одягу за національними і міжнародними стандартами
Авторы: Безкоровайна Л. В.
Ключевые слова: засоби індивідуального захисту
спеціальний одяг
малоцінні та швидкозношувані предмети
основні засоби
облік
списання
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Безкоровайна Л. В. Особливості використання та обліку спеціального одягу за національними і міжнародними стандартами / Л. В. Безкоровайна // Інфраструктура ринку. – 2020. – № 40. – С. 427–432.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено законодавче регулювання та умови використання на підприємствах спеціального одягу. Визначено, що спеціальний одяг є складовою частиною засобів індивідуального захисту працівників підприємства. Розглянуто умови, яким має відповідати спеціальний одяг, а також порядок видачі, використання та повернення спецодягу на підприємстві. Освітлено підходи до поділу спеціального одягу на малоцінні та швидкозношувані предмети, малоцінні необоротні матеріальні активи та основні засоби. Розглянуто особливості обліку та документального оформлення наявності і руху спеціального одягу, виділено проблемні питання документування спеціального одягу, що класифікується як необоротні активи підприємства. Описано порядок обліку спецодягу відповідно до міжнародних стандарті з поділом їх на поточні та непоточні активи. Розглянуто особливості нарахування амортизації спеціального одягу, який є непоточним активом, відповідно до міжнародних облікових стандартів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23517
Располагается в коллекциях:Статті (ОБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Безкоровайна_стаття_1.pdf287,84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.