Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23548
Название: Оцінювання міжнародної економічної діяльності підприємства
Авторы: Піддубна Л. І.
Горобинська М. В.
Ключевые слова: міжнародна економічна діяльність
міжнародний ринок
фінансовий стан
собівартість продукції (товарів, робіт, послуг)
збутові сегменти
параметри готовності
ступінь готовності
стратегія
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Піддубна Л. І. Оцінювання міжнародної економічної діяльності підприємства / Л. І. Піддубна, М. В. Горобинська // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. – 2020. – Вип. 29. – С. 129–133.
Краткий осмотр (реферат): У статті визначено, що процес оцінювання міжнародної економічної діяльності складається з трьох етапів. На першому етапі під час оцінювання міжнародної економічної діяльності підприємства відбувається збір та обробка вихідної інформації за аналізований період. На другому етапі обґрунтовано склад показників міжнародної економічної діяльності підприємства, виконано їх адаптацію до інтегрального показника та розраховано сам показник. На третьому етапі за результатами інтегральної оцінки міжнародної економічної діяльності підприємства прийнято рішення до вибору збутового сегменту продукції (товарів, рот, послуг) параметри та ступінь готовності продукції (товарів, робіт, послуг) та підприємства до міжнародного ринку. У статті запропоновано методичний підхід до аналізу міжнародної економічної діяльності підприємства, який відрізняється від сучасних порівнянням ефективності збутових сегментів за показниками фінансового стану. Це дозволить всебічно оцінити міжнародну економічну діяльність підприємства, визначити її слабкі сторони та відшукати шляхи її поліпшення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23548
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Горобинс_ка,_Пiддубна_Науковий_вiсник_УжНУ_№29_2020.pdf843,42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.