Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23582
Название: Особливості створення та просування бренду на зарубіжний ринок
Авторы: Зубко Д. О.
Ключевые слова: бренд
брендинг
імідж бренду
промо-продукти
Дата публикации: 2020
Издательство: ХДУХТ
Библиографическое описание: Зубко Д. О. Особливості створення та просування бренду на зарубіжний ринок / Д. О. Зубко // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали І міжнар. наук.-практ. конф., 23 квіт. 2020 р. / редкол.: О. І. Черевко [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харч. та торг. – Х. : ХДУХТ, 2020. – С. 221-224.
Краткий осмотр (реферат): Відзначено, що cучасне розуміння бренду включає декілька аспектів, а саме: механізм сегментації ринку; бренд-імідж; механізм диференціації товарів; комунікації бренду зі споживачем; ідентифікацію товарів або компаній; правові інструменти; концепцію капіталу бренду; корпоративну культуру. Зясовано, що у сучасних умовах використовують два основних напрямки в брендингу: азіатський (японський) і західний (англо-американський). Охарактеризовано процес та головні методи просування бренду, зокрема: проведення різних рекламних компаній та конкурсів, SMM, промо-продукти та ін.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23582
Располагается в коллекциях:Статті студентів (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези доповіді.pdf494,05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.