Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23583
Название: Основні проблеми в реформуванні соціальної сфери України
Авторы: Буряк І. В.
Болотова О. О.
Ключевые слова: реформа
медична реформа
соціальна політика
видатки бюджету
демонополізація
соціальні послуги
охорона здоров’я
пенсійна реформа
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Буряк І. В. Основні проблеми в реформуванні соціальної сфери України / І. В. Буряк, О. О. Болотова // Причорнорські економічні студії. – Одеса, 2020. – Вип. 50. – С. 179–183.
Краткий осмотр (реферат): В роботі проведено аналіз проведення реформування в соціальній сфері країни, а саме: в сфері надання соціальних послуг, пенсійної системи та охорони здоров’я. Розглянуто особливості проходження трансформаційних процесів в даних сферах в сучасних умовах. Визначено, що система соціальної сфери має не тільки позитивний результат, тому було виокремлено основні проблеми в реформування соціальної сфери та запропоновані шляхи вирішення їх. Акцентовано увагу на соціальних послугах й проведено аналіз відповідного законодавства України, відображено основні інноваційні засади закону «Про соціальні послуги», що вступив в дію у січні 2020 року. Наведено головні принципи нової редакції закону, а саме демонополізація ринку соціальних послуг, тобто створення умов для надання таких послуг як юридичним організаціям, так і фізичним особам. Виокремлено етапи проведення медичної реформи та проведено аналіз розподілу видатків державного бюджету України у 2019 році.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23583
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття_Буряк_I._В.,_Болотова_О._О..pdf363,41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.