Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23603
Название: Екологічність як базовий принцип гостинності та комунікації
Авторы: Наумік-Гладка К. Г.
Ключевые слова: екологічність
сфера гостинності
комунікація
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Наумік-Гладка К. Г. Екологічність як базовий принцип гостинності та комунікації / К. Г. Наумік-Гладка // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : ІХ всеукр. наук.-практ. Інтернет конф., 20 трав. 2020 р., м. Київ : зб. матер. / Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій. – Київ, 2020. – С.131–133.
Краткий осмотр (реферат): Визначено, що принципи екологічності в сфері гостинності набувають актуальності, як додатковий фактор конкурентоспроможності. Екологічність діяльності підтверджується системами якості менеджменту та сертифікується, що формує легітимність принципу екологічності. Умови кризи, наприклад пандемія, стають фактором креативного розвитку сфери гостинності, де використовується ідея комфорту, безпеки та екологічності в адаптованій формі та підтверджується важливість цих факторів для успішної економічної діяльності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23603
Располагается в коллекциях:Статті (Т)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Наумик_4статья.pdf360,26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.