Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23611
Название: Дослідження чутливості туристичних потоків до впливу світових та локальних факторів
Авторы: Погуда Н. В.
Примак Т. Ю.
Івченко Л. О.
Ключевые слова: туризм
розвиток туризму
туристичні потоки
туристичні доходи
іноземні туристи
внутрішні туристи
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Погуда Н. В. Дослідження чутливості туристичних потоків до впливу світових та локальних факторів / Н. В. Погуда, Т. Ю. Примак, Л. О. Івченко // Вчені записки ТНУ. Серія Економіка і управління. – 2020. – Том 31 (70), N. 2. – С. 124–132.
Краткий осмотр (реферат): У статті здійснено оцінку розвитку туризму у світі та Україні протягом 2006-2019 років. Визначено, що існує зв'язок між впливом факторів зовнішнього середовища та сприйняттям країни на міжнародній арені. Встановлено, що туристичний бізнес є залежним від впливу подій як локального, так міжнародного рівня. Проведено діагностику туристичних потоків за географічним поділом світових регіонів, за результатами якої виявлено тенденцію до зростання кількості міжнародних туристів до 2019 року. Визначено основні фактори, які мали позитивний вплив на розвиток туризму, а також фактори, які сигналізували про проблеми даної сфери. Здійснено діагностику туристичних потоків в Україні. Виявлено причини позитивних зрушень у сфері туризму протягом останніх років, а також встановлено основні фактори, які стимулювали розвиток туризму в Україні, та в регіонах зокрема. Обґрунтовано важливість розвитку внутрішнього туризму та проведено оцінку туристичних потоків м. Києва.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23611
Располагается в коллекциях:Статті (Т)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Погуда_8статья.pdf636,05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.