Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23663
Название: Інформаційно–комунікаційні бар'єри системи управління
Авторы: Гришина В. В.
Бабенко К. Є.
Ключевые слова: інформаційно-комунікаційні бар'єри
комунікація
інформація
бар’єр
система управління
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Гришина В. В. Інформаційно-комунікаційні бар’єри системи управління / В. В. Гришина, К. Є. Бабенко // Причорноморські економічні студії. – Одеса, 2020. - Вип. 50. - С.184–189.
Краткий осмотр (реферат): Сучасне управління характеризується динамічними процесами у інформаційно-комунікаційному аспекті, яка характеризується великими обсягами інформації, що постійно збільшуються й оновлюються. Ефективність як внутрішньої, так і зовнішньої комунікаційної взаємодії у системі управлінні залежить від своєчасного збору та обробки інформації в організації. Важливим є своєчасний аналіз інформаційно-комунікаційних бар'єрів в системі управління, її регуляція та мінімізація, яка покликана оптимізувати систему управління з метою ефективного прийняття рішень. У статті представлено визначення поняття «комунікація», «інформація», «бар'єр», «інформаційно–комунікаційні бар’єри» системи управління, причини їх виникнення. Виокремлено етапи технологічного алгоритму мінімізації інформаційно-комунікаційних бар'єрів системи управління організації. Визначено важливість застосування алгоритму мінімізації інформаційно-комунікаційних бар'єрів системи управління організації. Застосування технології мінімізації ІКБ може проводиться за принципом адміністративного впливу, де створюються нормативні документи, що регламентують діяльність співробітників відповідно до визначеної ситуації. Використання інструментарію технології обмежується повноваженнями відповідального керівника. Чим вище в організаційної ієрархії керівник, тим більше у нього повноважень і вище його відповідальність і тим більшим охопленням управлінських процесів характеризується технологія.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23663
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття_Гришина_Бабенко.pdf497,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.