Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23678
Название: Сутність та умови застосування пакетів-програм для створення аудіо- та відео- навчально-методичних розробок за дисципліною “Іноземна мова за професійним спрямуванням”
Авторы: Коваленко О. Ю.
Ключевые слова: англійська мова
професійне спрямування
інформаційні технології
викладання та вивчення англійської мови
мультимедійні засоби
навчальний процес
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Коваленко О. Ю. Сутність та умови застосування пакетів-програм для створення аудіо- та відео- навчально-методичних розробок за дисципліною “Іноземна мова за професійним спрямуванням” / О. Ю. Коваленко // Молодий вчений. — 2020. — № 4.— C. 50—62.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена аналізу інформаційно-комунікаційних технологій навчання англійській мові студентів немовних спеціальностей. Для забезпечення комп'ютерного навчання сьогодні використовується ціла низка спеціальних програмних пакетів з розробки мультимедійних навчальних курсів: Macromedia AuthorWare, Adobe Captivate, Articulate Studio, iSpring Suite, eLearinng Office 3000. Завданням є визначити напрями використання інформаційно-комунікаційних технологій, зокрема пакетів програм для створення аудіо- та відео- навчально-методичних розробок у процесі викладання англійської мови студентам немовних спеціальностей, схарактеризувати основні види діяльності з використанням ІКТ щодо формування іншомовної комунікативної компетентності у студентів немовних спеціальностей заклад вищої освіти (ЗВО).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23678
Располагается в коллекциях:Статті (ПІФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Коваленко О.Ю._СУТНІСТЬ ТА УМОВИ ЗАСТОСУВАННЯ ПАКЕТІВ-ПРОГРАМ.pdf316,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.