Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23779
Название: Організація управлінського обліку в системі менеджменту підприємства. Методичні рекомендації до практичних завдань та самостійної роботи для здобувачів третього (освітньо-наукового) ступеня спец. 071 "Облік і оподаткування"
Авторы: Лабунська С. В.
Безкоровайна Л. В.
Ключевые слова: витрати
управління витратами
управлінський облік
калькулювання
бюджетування
калькуляція
Дата публикации: 2020
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Організація управлінського обліку в системі менеджменту підприємства. Методичні рекомендації до практичних завдань та самостійної роботи для здобувачів третього (освітньо-наукового) ступеня спец. 071 "Облік і оподаткування" [Електронний ресурс] / укл. С. В. Лабунська, Л. В. Безкоровайна; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (252 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. - 50 с. - Загол. з титул. екрану.
Краткий осмотр (реферат): Подано завдання, які відповідають програмі навчальної дисципліни. Завдання та методичні рекомендації до їхнього виконання допоможуть студентам засвоїти порядок формування витрат підприємства, управління їхньою структурою та розміром. Рекомендовано для здобувачів спеціальності 071 "Облік і оподаткування".
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23779
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (ОБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2020-9-ЕВ Лабунська С В, Безкоровайна Л В.pdf713,4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.