Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23794
Название: Філософсько-антропологічні та соціокультурні детермінанти світу політичного : звіт кафедри філософії та політології про науково-дослідну роботу : 2 етап «Визначення загальних трендів розвитку системного цивілізаційного ризику інформаційного суспільства у загальному та регіональному соціокультурному контексті»
Авторы: Кузь О. М.
Чешко В. Ф.
Бровко О. В.
Жеребятнікова І. В.
Коннова Н. О.
Коротков Д. С.
Михайличенко Д. Ю.
Потоцька Ю. І.
Ключевые слова: соціополітична реальність
культурна та еволюційна антропологія
постакадемічна (трансдисциплінарна) наука
інформаційне суспільство
техногенна цивілізація
глобалізація
філософія власності
соціальна верифікація
біополітика
еволюційний техногенний ризик
мультикультуралізм
інститут місцевого самоврядування
«м’яка сила»
Дата публикации: 2020
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Філософсько-антропологічні та соціокультурні детермінанти світу політичного : звіт кафедри філософії та політології про науково-дослідну роботу : 2 етап «Визначення загальних трендів розвитку системного цивілізаційного ризику інформаційного суспільства у загальному та регіональному соціокультурному контексті» / викон. О. М. Кузь, В. Ф. Чешко, О .В. Бровко, та ін. – Х.: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. – 151 с.
Краткий осмотр (реферат): Підсумком цьогорічного дослідження стали експлікація феноменологічного та дискурсивного модусів кореляції соціального та політичного; концептуалізація семантичного компоненту еволюційного техногенного ризику як чиннику цивілізаційного розвитку; проблематизація соціоекономічних та соціокультурних детермінант інформаційного суспільства; аналіз кількісних та якісних індикаторів реалізації «м’якої сили» у зовнішній політиці Української держави; узагальнююча інтерпретація концептуальних засад та ролі самоврядного інституту в державотворчих процесах; розгляд економічного феномену власності як соціально-філософської та культурно-антропологічної рефлексії.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23794
Располагается в коллекциях:Звіт з наукових досліджень (МВПНіПФ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
РЕФЕРАТ_до_держбюджетноi_теми_кафедра_фiлософii_i_полiтологii.pdf127,05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.