Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23806
Title: | Управління вартістю підприємств харчової галузі на сучасному етапі її розвитку |
Authors: | Бойко О. М. |
Keywords: | управління вартістю підприємство оцінка вартості фінансовий стан аналіз структурно-функціональна модель стратегія управління вартістю ринковий підхід дохідний підхід |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Бойко О. М. Управління вартістю підприємств харчової галузі на сучасному етапі її розвитку : дипломна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра: спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / О. М. Бойко. – Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2018. |
Abstract: | Метою роботи є узагальнення та розвиток теоретичних підходів й розроблення практичних рекомендацій щодо удосконалення управління вартістю суб’єкта господарювання в сучасних умовах. Для досягнення поставленої мети використано такі методи наукового пізнання: метод узагальнення та систематизації, аналізу, кластерного аналізу, структурно-функціонального моделювання, метод побудови таблиць чутливості, концепцію збалансованої системи показників, метод прогнозування фінансових даних. Використано програмні продукти: MS Office, Statistica, Ramus Educational. У результаті дослідження узагальнено теоретичні основи управління вартістю підприємства, проаналізовано стан та проведено оцінку вартості підприємств харчової галузі, розроблено структурно-функціональну модель процесу управління вартістю підприємства, розроблено стратегію управління вартістю підприємства у сучасних умовах. |
URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23806 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (Ф) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
+Бойко О. М........2.pdf | 1,65 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.