Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23809
Название: Розробка методики створення мультимедійного видання «Самовчитель гри на фортепіано»
Авторы: Бондар А. В.
Ключевые слова: мультимедійне видання
гра на фортепіано
музичне мистецтво
самовчитель
методика
структурні елементи
критерії
експерти
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Бондар А. В. Розробка методики створення мультимедійного видання «Самовчитель гри на фортепіано»: дипломна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра: спец. 186 «Видавництво та поліграфія» / А. В. Бондар. – Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2019.
Краткий осмотр (реферат): Мета дослідження: розробка методики створення мультимедійного видання «Самовчитель гри на фортепіано», яка дозволить реалізувати інтерактивний навчальний комплекс для підвищення ефективності освоєння музичного інструменту дітьми. Об’єкт дослідження: процес створення мультимедійних видань для навчання музичному мистецтву. Предмет дослідження: етапи методики створення мультимедійного видання «Самовчитель гри на фортепіано» для дітей молодшого шкільного віку та їх практична реалізація. Науково-практичні завдання, які підлягали розробці: огляд та аналіз аналогів видань з навчання грі на фортепіано, аналіз існуючих методик для створення електронних видань для навчання музичному мистецтву, розробка методики створення мультимедійного видання «Самовчитель гри на фортепіано» для дітей молодшого шкільного віку, розробка технології та створення самовчителя з навчання грі на фортепіано за запропонованою методикою, розробка дидактичного проекту та його впровадження. Досягнуті результати: науковим результатом є розробка методики створення мультимедійного видання для навчання дітей молодшого шкільного віку грі на фортепіано. Практичним результатом є створене мультимедійне навчальне видання «Самовчитель гри на фортепіано» за розробленою методикою. За результатами дослідження було опубліковано дві тези доповідей та наукову статтю у фаховому науковому журналі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23809
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (КСіТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Бондар А.В. ...3.pdf2,8 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.