Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23811
Название: Розроблення інформаційних матеріалів для абітурієнтів з елементами доповненої реальності
Авторы: Манцуровський М. І.
Ключевые слова: мультимедіа
доповнена реальність
AR
мобільний додаток
рекламна продукція
інформаційні матеріали
буклет
стікери
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Манцуровський М. І. Розроблення інформаційних матеріалів для абітурієнтів з елементами доповненої реальності: дипломна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр: спец. 186 «Видавництво та поліграфія» / М. І. Манцуровський. – Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020.
Краткий осмотр (реферат): Об'єктом дипломного проекту є процес розробки інформаційних матеріалів кафедри. Предметом дипломного проекту є створення інформаційних матеріалів для абітурієнтів з елементами доповненої реальності. Метою проекту є розробити інформаційні матеріали для абітурієнтів з використанням інтеграції елементів доповненої реальності у друковану продукцію. У дипломному проекті описується технологія використання можливостей доповненої реальності при розробці друкованої продукції для покращення сприйняття усіма зацікавленими особами, насамперед школярами та абітурієнтами, рекламної продукції кафедри університету, доповненої різними видами інформації та інтерактивними елементами. Практичним результатом роботи стало розроблення інформаційних матеріалів для абітурієнтів з елементами доповненої реальності та набору анімованих стікерів, що покращать сприйняття інформації та підвищать інтерес до спеціальності, що рекламується.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23811
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (КСіТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Манцуровський М._....3.pdf4,55 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.