Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23812
Название: Розробка навчального комбінованого видання з вивчення середовища програмування Scratch
Авторы: Хміль А. М.
Ключевые слова: навчальне видання
комбіноване видання
електронне видання
картки-тренажери
Articulate 360
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Хміль А. М. Розробка навчального комбінованого видання з вивчення середовища програмування Scratch : дипломна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр: спец. 186 «Видавництво та поліграфія» / А. М. Хміль. – Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020.
Краткий осмотр (реферат): Метою дослідження є обґрунтування теоретичних і технологічних аспектів створення прототипу навчального комбінованого видання з вивчення середовища програмування Scratch, а також розробка й експериментальна перевірка його ефективності в навчальному процесі школи. Об’єкт дослідження – процес створення прототипу навчального комбінованого видання з вивчення середовища програмування Scratch. Предметом дослідження є розробка та створення складових компонентів прототипу навчального комбінованого видання з вивчення середовища програмування Scratch. В умовах широкого впровадження високих технологій в усі сфери життя, актуальною стає проблема знайомства учнів із основними положеннями робототехніки. Але перш ніж починати програмувати робоплатформи, діти мають опанувати мову програмування Scratch, що вивчається на уроках інформатики у 5-6 класах. На підставі аналізу технічної та педагогічної літератури визначено суть та структуру комбінованого навчального видання. У результаті здійсненого порівняння можливостей програмних засобів визначено програми за допомогою яких створюватимуться електронний робочий зошит, картки-тренажери, методичні рекомендації для вчителів. Практичним результатом роботи стала розробка прототипу навчального комбінованого видання та його апробація в Харківському ліцеї №89.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23812
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (КСіТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Хміль А.М._....3.pdf4,33 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.