Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23828
Название: Розроблення модуля для створення та використання діалогової моделі на основі бібліотеки Tensorflow
Авторы: Яковлєв Д. О.
Ключевые слова: нейронна мережа
рекурентна нейронна мережа
штучний інтелект
діалогова модель
Python
Tensorflow
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Яковлєв Д. О. Розроблення модуля для створення та використання діалогової моделі на основі бібліотеки Tensorflow: дипломний проект на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»: спец. 121 « Інженерія програмного забезпечення » / Яковлєв Д. О. – Х.: ХНЕУ ім. С.Кузнеця, 2020.
Краткий осмотр (реферат): Значення отриманих результатів полягає у проведенні аналізу та виявленні недоліків у навчанні моделі ввести діалог, а також в реалізації нейронної діалогової моделі на основі використання нейронної мережі. Практична цінність результатів полягає в створенні програмних модулів, програмного продукту, які дозволяють оцінити переваги машинного навчання на базі нейронних мереж. Область застосування. Розроблена діалогова система може застосовуватися для вирішення широкого спектру завдань, зокрема, для машинного навчання, ведення діалогу зі штучним інтелектом. Значення роботи та висновки. Удосконалена методика дозволяє проектувати діалогові системи зі значним скороченням як матеріальних витрат, так і тимчасових. Прогнози щодо розвитку досліджень. Розробити універсальні модулі, які можуть бути використані для підтримки проектування діалогових систем з різних програмних платформ. Розробити комплекс програмних засобів і призначений для користувача інтерфейс для графічного представлення результатів, ведення діалогу зі штучним інтелектом.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23828
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ІС)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Яковлев....2.pdf1,96 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.