Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23830
Назва: Програмний модуль обліку особистих фінансів
Автори: Ширков А. О.
Теми: система управління фінансами
об’єктно-орієнтоване проєктування
case-діаграми
база даних
бюджет
мобільний додаток
розподіл бюджету
операційна система android
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Ширков А. О. Програмний модуль обліку особистих фінансів: дипломний проект на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»: спец. 122 « Комп’ютерні науки та інформаційні технології » / А. О. Ширков. Харків : ХНЕУ ім. С.Кузнеця, 2020.
Короткий огляд (реферат): Було проаналізовано існуючі мобільні додатки, що вирішують аналогічні задачі, на основі яких були виявлені основні функціональні можливості та недоліки. Після аналізу предметної області та результатів аналізу анаголів було та створено програмний додаток, що реалізує необхідні можливості. Також був проведений аналіз технологій для реалізації даного модулю, була описана архітектура, побудована діаграма варіантів використання, що реалізують бізнес-логіку. Описані інтерфейс користувача та функції додатку. Програмний продукт надає можливість користувачу вести облік особистих доходів та витрат, аналізувати свій фінансовий стан на окремий період часу та ефективно розподіляти бюджет. Результат проекту – мобільний додаток може бути впроваджений у торговий майданчик мобільних додатків Google Play Market для подальшого розповсюдження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23830
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ІС)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ширков.....2.pdf1,29 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.