Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24179
Название: Іноваційні стратегії функціонування фінансових установ в умовах глобалізації
Авторы: Внукова Н. М.
Алікулов А. Р.
Ключевые слова: глобалізація
інновація
фінансова установа
кредитування
Україна-Таджикистан
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Внукова Н. М., Алікулов А. Р. Іноваційні стратегії функціонування фінансових установ в умовах глобалізації // Стратегії та інновації: актуальні управлінські практики: матеріали V міжнар. наук.-практ. конф. (17 квіт. 2020 року). – Кривий Ріг: Донецький нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, 2020. С.140-143.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто функціонування та розвиток фінансових установ у порівнянні України та Таджикистану в умовах глобалізації. Зазначено спорідненість стратегічних змін у регулюванні ринку фінансових послуг. Відзначено загальні тенденції щодо запровадження інновацій у банківську та фінансову сферу. Стратегічне значення фінансових установ для розвитку і інтеграції в світову економіку передбачає оптимізацію структурних перетворень в національному господарстві і подолання наявних деформацій на основі лібералізації та вдосконалення умов функціонування ринку фінансових послуг.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24179
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Внукова_-НН_Аликулов_АР_Кривой_Рог.pdf367,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.