Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24189
Назва: Обґрунтування тенденцій розвитку роздрібної торгівлі регіонів України в сучасних умовах
Автори: Братчик А. Д.
Теми: роздрібний товарооборот
аналіз тенденцій
структурні зрушення
кластерний аналіз
прогнозування
торгові мережі
ритейл
інтернет-торгівля
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Братчик А. Д. Обґрунтування тенденцій розвитку роздрібної торгівлі регіонів України в сучасних умовах: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 051 «Економіка» / А. Д. Братчик. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020.
Короткий огляд (реферат): Узагальнено теоретичні засади наукового визначення ринку, як однієї із категорій товарного виробництва. Була розглянута схема ринкових взаємодій та надано характеристику ринку роздрібної торгівлі. Розглянуто інформаційно-аналітичне забезпечення оцінювання роздрібної торгівлі. На підставі застосування статистичних методів та моделей було проведено структурно-динамічне оцінювання роздрібної торгівлі країни та її регіонів, виявлено тенденції її розвитку в сучасних умовах, проаналізовано сучасні форми та методи торгівлі. Для виявлення внутрішньорегіональних диспропорцій було здійснено кластерізацію регіонів країни за показниками роздрібної торгівлі та проаналізовано кластерну міграцію. За допомогою декомпозиції часового ряду було спрогнозовано обсяг роздрібної торгівлі до кінця 2020 року.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24189
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (СЕП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Братчик.....3.pdf1,7 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.