Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24191
Назва: Моделювання впливу креативної економіки на тенденції розвитку держави
Автори: Павліченко П. В.
Теми: креативна економіка
креативний клас
креативний сектор
економічне зростання
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Павліченко П. В. Моделювання впливу креативної економіки на тенденції розвитку держави: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 051 «Економіка» / П. В. Павліченко. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020.
Короткий огляд (реферат): Виявлено та спрогнозовано тенденції розвитку моделі креативної економіки в країнах Європи та в Україні, визначено її вплив на економіку держави. Задля цього було всебічно досліджено суть, фактори функціонування та структура креативної економіки, проведено корпоративний аналіз особливостей «нових» моделей соціально-економічного розвитку 21 століття, досліджена структура та взаємозв’язки у системі креативної економіки, ґрунтуючись на концепціях Р. Флоріди, Ч. Лендрі та Дж. Хокінса. Розроблена структура креативного класу та креативного сектора на базі міжнародних та національних класифікаторів Європи та України для проведення практичної частини дослідження. Охарактеризована динаміка складових креативного класу та складових креативного сектора в європейських країнах та в Україні. Побудовані регресійні моделі для визначення впливу показників креативної економіки на ВВП європейських держав, спрогнозована тенденція розвитку креативних індустрій через екпоненціальне згладжування часових рядів. Виявлено взаємозв’язок показників діяльності IT-сфери за допомогою системи лінійних рівнянь як провідної індустрії креативної економіки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24191
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (СЕП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Павлiченко....3.pdf2,67 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.