Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24297
Название: | Використання ощадливого виробництва у підвищенні конкурентоспроможності малих та середніх аграрних підприємств |
Авторы: | Калашнікова Т. В. |
Ключевые слова: | ощадливе виробництво втрати конкурентоспроможність аграрне підприємство |
Дата публикации: | 2020 |
Библиографическое описание: | Калашнікова Т. В. Використання ощадливого виробництва у підвищенні конкурентоспроможності малих та середніх аграрних підприємств / Калашнікова Т. В. // Економічний розвиток і спадщина Семена Кузнеця : матеріали V міжнар. наук. конф., 27 лист. 2020 р. : тези допов.– Харків : ХНЕУ ім. Семена Кузнеця, 2020. – С. 64–65. |
Краткий осмотр (реферат): | Використання ощадливого виробництва у підвищенні конкурентоспроможності малих та середніх аграрних підприємств Розглянуто доцільність використання ощадливого виробництва з метою створення передумов максимального використання існуючого виробничого потенціалу та підвищення конкурентоспроможності малих та середніх аграрних підприємств. Виділено види втрат за передбаченою класифікацією з урахуванням особливостей організації процесу виробництва в сільському господарстві. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24297 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ЕПОБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Калашнікова Т.В._Тези ХНЕУ 2020.pdf | 115,8 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.