Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24316
Название: | Інноваційна складова при виробництві соняшнику |
Авторы: | Шиян Д. В. Гончарова К. І. |
Ключевые слова: | інновації ефективність коефіцієнту інноваційності |
Дата публикации: | 2020 |
Библиографическое описание: | Шиян Д. В. Інноваційна складова при виробництві соняшнику / Д. В. Шиян, К. І. Гончарова // Сучасні інноваційно-інвестиційні механізми розвитку національної економіки в умовах євроінтеграції : матеріали VІІ міжнар. науково-практ. Інтернет-конф., 29 жовт. 2020 р. – Полтава : Нац. ун-ет «Полтавська політехніка ім. Юрія Кондратюка», 2020. – С.69–70. |
Краткий осмотр (реферат): | Підкреслюється, що востанні роки сільське господарство України досягло певних успіхів в своєму розвитку. В першу чергу слід відмітити позитивні тенденції в збільшенні виробництва продукції рослинництва. Подібні тенденції є свідченням суттєвих інвестицій не тільки капіталу, а і інноваційних технологій та методів організації виробництва. З метою математичної констатації виявлених залежностей було запропоновано розраховувати коефіцієнту інноваційності, який враховує урожайність соняшнику з питимою вагою 0,5 а з іншого боку рівень витрат по наведеним статтям з сукупної питомою вагою також 0,5. При цьому всі показники переводились в співставний розмір шляхом їх порівняння з середньою величиною по сукупності. Зростання коефіцієнта інноваційності повинна свідчити про підвищення ефективності діяльності підприємства, за рахунок в першу чергу технологічних та організаційних факторів. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24316 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ЕПОБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шиян Д.В., Гончарова К. І._ІННОВАЦІЙНА СКЛАДОВА ПРИ ВИРОБНИЦТВІ СОНЯШНИКУ.pdf | 182,11 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.