Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24323
Название: Соціально-трудові відносин в Україні та особливості їх правового забезпечення
Авторы: Сергієнко В. В.
Ключевые слова: соціально-трудові відносини
соціально-трудова реформа
соціальна політика
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Сергієнко В. В. Соціально-трудові відносин в Україні та особливості їх правового забезпечення / В. В. Сергієнко. // Економічний розвиток і спадщина Семена Кузнеця : матеріали V міжнар. наукової конф., 26–27 лист. 2020 р. : тези допов. – Харків. - 2020. – С. 368-369.
Краткий осмотр (реферат): Реалізуючи положення ст. 1, 3 Конституції України та положень ст. 1, 2 Конвенції “Про основні цілі та норми соціальної політики” № 117, Україна, яка активно прагне вступити до Євросоюзу включається у суспільно-економічні процеси сучасного світу. Інтегруючись в європейське співтовариство, держава має виконати низку встановлених європейською та світовою спільнотою вимог, у тому числі і щодо забезпечення спрямовування соціально-трудових відносин на досягнення добробуту й розвитку населення. Тому, задля реалізації поставленої мети держава має розробити програми реформування та розвитку соціально-економічної сфери з належним урахуванням її впливу на добробут населення. Така спрямованість розвитку соціально-економічної сфери вимагає від держави нових підходів до формування системи законодавства та використання трудового, економічного, технічного потенціалу країни. Державне регулювання сфери соціально-трудових відносин є одним із найважливіших напрямів діяльності держави, це пов’язано з великим впливом на економічне, політичне становище в державі. Саме тому підвищення рівня життя населення розглядається як основна мета при плануванні економічного розвитку держави. А відтак, виникає потреба у формуванні ефективного законодавства, спрямованого на забезпечення захисту основних прав та свобод людини.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24323
Располагается в коллекциях:Статті (ПРЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сергиенко_В.В.-tezis.pdf204,9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.