Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24324
Название: Дистанційна праця: міжнародний досвід та проблемні аспекти правового регулювання в Україні
Авторы: Силенко Н. М.
Ключевые слова: надомна праця
дистанційна праця
зайнятість
трудові правовідносини
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Силенко Н. М. Дистанційна праця: міжнародний досвід та проблемні аспекти правового регулювання в Україні / Н. М. Силенко. // Економічний розвиток і спадщина Семена Кузнеця : матеріали V міжнар. наукової конф., 26–27 лист. 2020 р. : тези допов. – Харків. - 2020. – С. 370-371.
Краткий осмотр (реферат): Сучасна економіка характеризується стрімким розвитком науково-технічного прогресу. Техніка та технології, комунікації та комп’ютеризація – все те, що впливає на всі галузі економіки та сфери життєдіяльності людини, в тому числі на трудову діяльність. Ці тенденції вносять корективи на ринку праці, створюючи нові можливості для працівників та роботодавців. Інформаційні технології сприяють появі висококваліфікованих спеціалістів, які бажають працювати в умовах гнучкого робочого часу та віддаленого робочого місця. Наразі такі трудові відносини в Україні втілюються у надомній праці. При наявності будь-яких трудових відносин, має бути чітке та зрозуміле законодавство, яке врегулює, надасть правовий захист, здійснить контроль, а у разі необхідності – покарання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24324
Располагается в коллекциях:Статті (ПРЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Силенко_Н.М.-tezis.pdf250,94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.