Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24326
Название: Особливості викладання граматики в курсі української мови як іноземної
Авторы: Дьолог О. С.
Ключевые слова: українська мова як іноземна
граматика
граматичні норми
комунікативні компетенції
мовленнєвий зразок
іноземні студенти
мовна форма
мовна конструкція
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Дьолог О. С. Особливості викладання граматики в курсі української мови як іноземної / О. С. Дьолог. // Проблеми і перспективи мовної підготовки іноземних студентів: збірник наукових статей за матеріалами ХIV міжнар. науково-практ. конф., 23 жовт. 2020 р. – Харків: ХНАДУ, 2020. – С. 39-42.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена проблемам викладання граматичних норм студентам-іноземцям на заняттях з української мови як іноземної. Оволодіти іноземною мовою як засобом спілкування неможливо без знання граматики. Тому саме вивченню граматики приділяється так багато уваги на заняттях з української мови як іноземної. Зазначено, що до основних завдань викладачів, що працюють зі студентами-іноземцями, входить одночасне формування мовної системи та комунікативної й соціокультурної компетенції. Підкреслюється, що при викладанні граматики студентам-іноземцям викладачеві варто зосередитися на формуванні комунікативних компетенцій, що дає змогу урізноманітнити заняття, змістити акцент із вивчення теоретичного матеріалу на практичне застосування набутих знань для формування мовленнєвих навичок.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24326
Располагается в коллекциях:Статті (УМПІГ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Д_олог._стаття.pdf224,34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.