Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24368
Название: Організаційно-економічний механізм підвищення ефективності у гнучких проектах ІТ-компанії
Авторы: Дудник М. М.
Ключевые слова: проектний менеджмент
гнучкі методології розробки
Agile
Scrum
ефективність проектів
метрики проектного менеджменту
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Дудник М. М. Організаційно-економічний механізм підвищення ефективності у гнучких проектах ІТ-компанії: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 073 «Менеджмент» / М. М. Дудник. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020.
Краткий осмотр (реферат): У роботі визначено сутність, особливості та основні принципи проектного менеджменту, що базується на гнучких методологіях розробки (Agile, Scrum, Kanban, XP тощо), обґрунтовано методичні підходи до оцінки ефективності проектів, що реалізуються за вказаними підходами до розробки, розглянуто перелік метрик – індикаторів, що вказують на загальну результативність проектів у сфері інформаційних технологій. Проаналізовано фінансовий стан ТОВ "СІГМА СОФТВЕА", досліджено особливості ведення підприємством зовнішньоекономічної діяльності, а також виявлено особливості системи проектного менеджменту фірми з урахуванням взаємодії місцевої та глобальної специфіки. На основі отриманих даних були запропоновані організаційно-економічний механізм підвищення ефективності гнучких проектів у компанії ТОВ "СІГМА СОФТВЕА" і перелік рекомендацій з удосконалення системи проектного менеджменту на вказаному підприємстві з урахуванням обмежень, викликаних пандемією COVID-19.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24368
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Дудник_М.М.........2.pdf2,29 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.