Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24374
Название: Удосконалення управління конкурентоспроможністю підприємства в умовах глобалізації
Авторы: Стрельнікова Є. А.
Ключевые слова: підприємство
конкурентоспроможність
глобалізація
управління конкурентоспроможністю
оцінка
ефективність
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Стрельнікова Є. А. Удосконалення управління конкурентоспроможністю підприємства в умовах глобалізації: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 051 «Економіка» / Є. А. Стрельнікова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020.
Краткий осмотр (реферат): У роботі визначено сутність, закономірності та основні концепції удосконалення управління конкурентоспроможністю підприємства в умовах глобалізації; досліджено чинники, що впливають на управління конкурентоспроможністю підприємства в умовах глобалізації; обґрунтовано методичні підходи до оцінки ефективності конкурентоспроможності підприємства в умовах глобалізації; проаналізовано стан фінансово-економічної та зовнішньоекономічної діяльності підприємства ТОВ «Лаунч Україна», проведено комплексну оцінку конкурентоспроможності підприємства в умовах глобалізації. На основі отриманих результатів систематизовано теоретико-методичні положення щодо побудови системи ефективного управління конкурентоспроможністю підприємства в нестабільних умовах та обґрунтовано комплекс організаційно-економічних заходів щодо удосконалення системи управління та підвищення конкурентоспроможності ТОВ «Лаунч Україна» в умовах глобалізації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24374
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стрел_никова_E.А.......2.pdf1,48 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.