Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24397
Название: Сутність електронного уряду та його вплив на сучасне суспільство
Авторы: Пивавар Я. В.
Алєксєєв В. І.
Ключевые слова: електронний уряд
інформаційні та телекомунікаційні технології
інформаційна інфраструктура
інформаційне реформування
електронна демократія
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Пивавар Я. В. Сутність електронного уряду та його вплив на сучасне суспільство / Я. В. Пивавар, В. І. Алєксєєв. // Розвиток партнерства Україна – ЄС у сфері державного управління (в рамках реалізації Модулю «Демократична децетралізація влади як європейський досвід державного управління» програми Erasmus+: Жан Моне) : матеріали міжнарод. науково-практ. інтернет-конф., 26 лист. 2020 р. : тези допов. – Харків : ТОВ «Константа», 2020. – С. 319 – 324.
Краткий осмотр (реферат): Розвиток інформаційних і телекомунікаційних технологій багато в чому визначає напрямки розвитку сучасного суспільства. У дослідженні розглянуті питання різноманіття визначення поняття «електронний уряд» та вплив нових напрямків розвитку електронного уряду на сучасне суспільство в цілому. Запропоновано заходи щодо створення сприятливих умов для впливу громадян на прийняття управлінських рішень, для контролю ними своїх виборних представників, висловлювання своєї думки в режимі он-лайн.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24397
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези_Пивавар_Алeксeeв.pdf841,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.