Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24459
Название: Управління банківськими ризиками у сфері відмивання коштів та фінансування тероризму
Авторы: Коротка Н. С.
Ключевые слова: ризики відмивання коштів та фінансування тероризму
система управління банківськими ризиками відмивання коштів та фінансування тероризму
ризик-орієнтований підхід; фінансовий моніторинг
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Коротка Н. С. Управління банківськими ризиками у сфері відмивання коштів та фінансування тероризму: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / Н. С. Коротка. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020.
Краткий осмотр (реферат): Магістерська дипломна робота присвячена вивченню теоретичних засад та практичних положень аналізу та оцінки банківських ризиків у сфері відмивання коштів та фінансування тероризму. Розкрито економічну сутність банківських ризиків відмивання коштів та фінансування тероризму, проаналізовано та систематизовано ряд факторів, які їх утворюють. Розглянуто основні принципи та етапи управління ризиками відмивання коштів та фінансування тероризму, досліджено основні методи оцінки ризиків та наведено ряд їх переваг та недоліків. Запропоновано ряд рекомендацій для удосконалення організаційних аспектів управління ризиками та наголошено на необхідності запровадження порівняно нових процедур внутрішнього контролю банку з питань протидії відмивання доходів та фінансування тероризму. Результати розробок можуть бути використані в практичній діяльності банківських установ при прийнятті поточних та стратегічних управлінських рішень.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24459
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Коротка_Н.С_2020...2.pdf5,49 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.